Haar kleuren en laten verven in Rhoon

Al meer dan 21 jaar ervaring

Haar kleuren en laten verven in Rhoon

Veel vrouwen laten hun haar kleuren en willen dat op een betrouwbare manier laten doen, dan bent u bij Bienvenu Haarmode aan het juiste adres. Wij hebben sinds 1992  ervaring met het kleuren en verven van uw haar. In onze kapsalon in Rhoon lopen Top Stylisten die allemaal gespecialiseerd zijn in het kleuren en verven van uw haar.

Bent u uw eigen kleur zat of wilt u een nieuwe look en uitstraling?

Loop eens binnen bij Bienvenu Haarmode of bel voor een afspraak, al onze top  haar stylisten gaan minimal 2 x per jaar op cursus om op de hoogte te blijven van de laatste trends op haar gebied en zeker op het gebied wat kleuren betreft.

Wilt u vertrouwd en zonder zorgen uw haar laten kleuren en verven, kom dan snel langs en vraag naar een van onze top stylisten.

Contact

Maak nu een afspraak om uw haar te laten kleuren bij Bienvenu haarmode in Rhoon

Tel: 010 – 50 12345 of loop even binnen op het Strawinskiplein 4 zodat we u gelijk een passend advies kunnen geven.

 

Over Bienvenu Haarmode

Welkom bij Bienvenu Haarmode

Welkom bij Bienvenu Haarmode

In onze kapsalon op het Strawinskiplein 4 in Rhoon hebben we alle tijd en aandacht voor u.

Heeft u een vraag over een behandeling of een van onze hoogwaardige producten van Sebastian of L’óreal? Of heeft u zin in een ander kapsel of een andere kleur?
Wij geven u graag een persoonlijk advies.
Al onze kapsters gaan minimaal 2 x per jaar op cursus om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Afspraak?

Voor een afspraak kunt u altijd even langskomen.

Ook kunt u ons bellen, dan weet u zeker dat we tijd voor u hebben.

Tel: 010 50 12345

Ook zonder afspraak

Natuurlijk kunt u ook zo even binnen lopen, hebben wij tijd dan helpen we u direct.

Voor het geval u even moet wachten… wij schenken een heerlijk kopje thee of koffie.

Komt het niet uit, dan kunt u altijd even een afspraak maken.

Wij nemen de herenkapsels serieus bij Bienvenu Haarmode

 Leuke kapsels gelden natuurlijk niet alleen voor de dames.

De kapsters van Bienvenu haarmode zijn gespecialiseerd in het knippen van de hipste en leukste kapsels voor de heren.

Al een tijdje aan het denken aan een nieuw kapsel? Bel snel 010-5012345 en laat je adviseren door een van de top stylisten van Bienvenu haarmode, onze stylisten worden elk jaar meerdere keren bijgeschoold en getraind in het knippen van de laatste modellen.

Dus bel snel voor een afspraak of loop even langs in de salon en laat je adviseren en wij zorgen voor de rest.

 

Heren kapsel bienvenu haarmode rhoon 2015Heren kapsel bienvenu haarmode rhoonHeren kapsel bienvenu haarmode rhoon trendy

Een Haarverlenging bij Bienvenu haarmode

Bij Bienvenu haarmode kan je terecht voor een haarverlenging of om uw kapsel “ voller” te laten maken. Tevens kunnen wij ook uw oude extensions verwijderen.Dit doen we op zo’n manier dat uw eigen hier niets onder te lijden heeft.

Heb je vragen? Loop eens binnen of bel 010-5012345 en u krijgt van ons een uitgebreide uitleg en vertellen u gelijk de mogelijkheden.

 

2-beautiful-woman-with-hair-extensions-oleksiy-maksymenko

Onze merken

Wij werken alleen met de beste merken

 

sebastian
De jaren ’60 van de vorige eeuw stonden in het teken van experimenteren. In een explosie van kleuren en vormen worden de jurkjes korter en de verwachtingen hoger van hoe stijl er zou moeten uitzien. En zodra de revolutie begon, was deze niet meer te stoppen. Het meeste heldere decennium ooit stond op het punt iets prijs te geven wat nog spannender was… 
LA stylist Geri Cusenza was begin jaren ’70 vastbesloten om nog een stapje verder te gaan en de flower power generatienaar fearless hair fashion te leiden. Sebastian werd opgericht vanuit dit onverschrokken principe. Het verlangen naar innovatie en verandering van de spelregels is vanaf dag één onze raison d’être geweest. En dat is vandaag nog precies zo.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

LOreal-Professionnel-Logo-White
Ieder persoon is uniek in
verschijning en fysieke eigenschappen,
met verschillen in leeftijd, huid en haarsoort.
Ons werk is gebaseerd op respect voor
die verschillen en de capaciteit om
persoonlijke diversiteit te matchen met
de diversiteit van onze producten.
De kracht van L’Oréal schuilt in de diversiteit van het personeel. Ons vermogen om verschillende culturen, rassen en leeftijdsgroepen te omarmen en te respecteren, en ook de verschillende waarden, idealen en gezichtspunten, zijn cruciaal voor ons succes.

 —————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

Fudge_Logo

Fudge is een professioneel en gerenommeerd merk op het gebied van haarverzorgingsproducten. Fudge staat vooral bekend om de Hair Shaper. Dit haarproduct was vooral gericht op de man met kort haar. Na de introductie sloeg dit product zo goed aan bij de man, dat het één van de bekendste haarproducten werd voor heren.

Begin 2012 werd het merk overgenomen door PZ Cussons. Met de overname wil creative director John Vial het merk in de markt zetten als een lifestyle keuze. Kort samengevat hebben veel mensen goede en warme herinneringen aan het merk Fudge.

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

logo Greath lenghts
Ieder succesverhaal begint met een degelijke visie – en die had David Anthony Gold. Hij wilde het mogelijk maken voor alle vrouwen ter wereld, schitterend mooi haar te hebben. Door de ontwikkeling van het eerste haarbeschermende systeem van haarverlenging en haarvermeerdering in 1991 is  hem dat gelukt.
Slechts een jaar later, in 1992, richtte David Gold in Nepi, nabij Rome, Great Lengths op. Het duurde slechts enkele jaren totdat Great Lengths een wereldwijd toonaangevende aanbieder voor haarverlengings- en haarvermeerderingssystemen werd.

 

 

Alle producten van Roze Avenue zijn 100% vegan vriendelijk en dierproefvrij, de verpakkingen zijn recyclebaar! Roze Avenue is CO2 neutraal, wat betekent dat er aandacht is voor het klimaat. Alle producten zijn te combineren met haarproducten van andere merken. Elke productformule is ontworpen om met verschillende producten te werken, maar zal natuurlijk het beste werken met geschikte producten van Roze Avenue.

 

 

Winnaar Great Lengths Trophy

En wat waren we trots!!!!

Bienvenu Haarmode heeft de Great Lengths Trophy 2007 gewonnen in de categorie. haarverlenging Lang haar. Thuy was model en heleen heeft de haarverlening verzorgt bij Thuy wat resulteerde in de eerste prijs in deze categorie

Deze categorie is eigenlijk het hoogtepunt van de show omdat er heel veel lastige elementen in zitten en hierdoor het lastigste onderdeel is.

 

 

 

 

 

 

 

Kanpsalon bienvenu haarmode

Thuy als winnend model Greath lenghts Trophy

Greath lenghts trophy

Thuy als Model voor de Greath Lenghts Trophy

Thuy als model Greath lenghts Trophy

Thuy vanaf de zijkant

Prijslijst 2024

Al onze prijzen zijn inclusief BTW