Kim

Ik ben Kim en ik werk sinds 2013 bij Bienvenu met heel veel gezelligheid en plezier.

 

Denise

Denise maakt van elk bezoek aan de kapsalon een feestje.

 

Renate

Hallo ik ben Renate de Reus.
Ik woon in Poortugaal met mijn man en dochtertje. Ik ben in 1994 begonnen met mijn kappersopleiding en werk sindsdien met veel plezier in het kappersvak. Nadat mijn opleiding was afgerond heb ik  ook vele cursussen en trainingen gevolgd om up to date te blijven.
Vanaf augustus 2015 mag ik het super leuke team van Bienvenu versterken.
Tot ziens.

Yara

Hey! Ik ben Cheyara Conchita van Steenhoven. (Yara)

Ik heb mijn opleiding afgerond bij de Nederlandse Kappersacademie, daarnaast ook een barbier opleiding . Mijn hobby is mijn paard Heavy en heb passie voor het haar en visagie.

Demi

Hoi, ik ben Demi en ik ben 20 jaar. Dit jaar werk ik 3 jaar bij Bienvenu en ik ben als leerling hier begonnen. Nu ben ik full time in dienst en ik vind het superleuk om bij Bienvenu te mogen werken.

Heleen

Heleen is de oprichtster van Bienvenu Haarmode en runt de zaak sinds 1992 met veel plezier!

 

 

:

Jolanda

Ik werk al 29 jaar bij Bienvenu, als topstylist! En werk er met veel plezier, we werken altijd met een gezellig team, en vind het leuk om altijd de nieuwste shows en trends te volgen. Ik ben gelukkig getrouwd, en mijn grootste hobby is mijn zoontje Sem, daarnaast vind ik het gezellig om uit eten te gaan met een vriendin en te genieten van de leuke dingen in het leven!